compass

Willemse Staalconstructies

 

Staal is al lang niet meer weg te denken in de bouw. Dat is geen wonder. Staal is multifunctioneel: constructief, duurzaam en esthetisch.

Dit mooie materiaal heeft onbegrensde mogelijkheden. Het geeft elk gebouw een passende vorm en eigen identiteit. Willemse Staalconstructies garandeert u een duurzaam en hoogwaardig eindproduct met een moderne uitstraling. Dat we in korte tijd ontwerpen, produceren, leveren en vakkundig op locatie monteren.

 

Ons staal DNA: staalconstructies voor conventionele en innovatieve toepassingen in Nederland
Staalconstructies zijn de basis van ons werk. Ambitieuze en futuristische vormgeving zijn vaak het uitgangspunt. Deze uitdagingen prikkelen ons tot de ‘next level’ van staal. We halen het maximale eruit. In nauw overleg met onze klanten komen we tot de mooiste en meest geavanceerde staalproducties. Staal is onze passie, het zit in ons DNA, die graag met anderen delen. We zijn niet alleen bouwer, maar ook inspirator!

Willemse Staalconstructies is uw betrouwbare partner. We leveren topkwaliteit en voeren elke opdracht volgens afspraak uit, tot in de kleinste details.

 

Willemse Staalconstructie maakt stalen constructies voor trappen, bordessen, gevels, daken, vloeren, binnenwanden, overkappingen en plafonds
Al het staal voor het casco van een gebouw. Voor bijvoorbeeld de nieuwbouw, verbouw en renovatie van fabriekshallen, kantoorgebouwen, sportcomplexen, winkelcentra, vrieshuizen, opslagloodsen en garages.

 

Innovatieve constructies voor duurzaam dubbelgebruik
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Thinking Steel. Staal wordt ook steeds meer gebruikt voor bijvoorbeeld dragende constructies van zonnepanelen en zonnedaken.

In nauw overleg met de klant komen we tot innovatieve staaloplossingen op maat. Hiermee slaan we de brug naar een duurzamere en milieuvriendelijkere samenleving en toekomst.

 

 

Leuning fietsbrug in Corten staal

Verhoging bestaande koeienstal

Inpandige uitbreiding paprikakwekerij 4Evergreen