compass

Willemse  Compleetbouw

 

Heeft u bouwplannen? Willemse Compleetbouw biedt creatieve totaaloplossingen voor (complexe) bouwprojecten. Staal is onmisbaar in totaalbouw. Het is constructief, duurzaam en esthetisch.

Willemse Compleetbouw denkt graag met u mee, vanaf het allereerste moment. Wij zijn adviseur, vormgever, bouwer en vooral inspirator. In nauw overleg met onze klanten ontstaan de mooiste en meest solide staalproducties en totaalconcepten. U kunt bij ons rekenen op een duurzaam en hoogwaardig eindproduct met een moderne uitstraling. Dat in een kort tijdsbestek ontworpen, geproduceerd, geleverd en op locatie gemonteerd wordt.

Ons staal DNA: (turnkey) bouwprojecten in Nederland
Staalbouw is totaalbouw. We nemen het totale proces uit handen. Van ontwerp, bouwaanvraag, engineering, selectie van meest geschikte materialen, productie en montage van staalconstructie en dak- en geveltechniek tot en met de oplevering. Tijdens het bouwproject heeft u één vast aanspreekpunt: persoonlijk contact, korte lijnen, snelheid en efficiency.

Innovatieve totaalbouwprojecten Willemse Compleetbouw is uw totaalbouwer
Vanaf het eerste idee, vormgeving en vergunningsaanvragen (engineering), productie en montage van stalen constructies tot een sleutelklare (”turnkey”) oplevering. Onze projecten variëren van nieuwbouw, verbouw en renovatie van onder andere fabriekshallen, kantoorgebouwen, sportcomplexen, winkelcentra, vrieshuizen, opslagloodsen en garages.

Uw bouwproject is onze uitdaging!
Willemse Compleetbouw levert topkwaliteit en voert elk project uit volgens afspraak, tot in de kleinste details. Elk bouwproject is voor ons maatwerk en een uitdaging, ongeacht grootte of complexiteit. Onze kracht en toegevoegde waarde liggen in het meedenken en aandragen van oplossingen voor ingewikkelde bouwvraagstukken.

Thinking Steel nieuwe productiehal – Uitbreiding fase 2

Bedrijfshal en kantoor Van Abeelen