compass

Werken bij

Thinking Steel

Staal zit in ons DNA. Wij denken in staal en halen alles uit dit mooie materiaal. Dat doen we al sinds 1978.

Thinking Steel is een begrip in de staalwereld in binnen- en buitenland. Onze projecten variëren van staalconstructies, dak- en geveltechniek tot hightech turnkey totaalbouw. Stuk voor stuk ‘staaltjes’ vakwerk, gerealiseerd door onze vakmensen in nauwe samenwerking met de klant.

 

Onze mensen zijn de kracht van het bedrijf
Deskundige en gemotiveerde mensen zijn de basis van ons succes. Als werkgever investeren we hierin. We zijn een informele, Brabantse organisatie en vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis bij ons voelen. Binnen onze cultuur is er alle ruimte voor waardevolle, creatieve ideeën. Die horen we graag! Ook geven we onze mensen de kans om zich binnen Thinking Steel te (blijven) ontwikkelen. Samen zijn we Thinking Steel, dat is ons staal DNA.

 

Vacatures
Zit staal ook in jouw DNA? Haal jij graag het maximale uit dit veelzijdige materiaal? En vind je het een uitdaging om mee te denken over nieuwe creatieve en innovatieve staalconstructies? Bekijk dan onze vacatures!

 

Open sollicitaties
Wij zijn altijd op zoek naar mensen met staal DNA, ook als we geen openstaande vacatures hebben. Ben je enthousiast over staal? Zie je nieuwe mogelijkheden? En zie je jezelf al werken bij Thinking Steel? Dan nodigen we je van harte uit om ons een open sollicitatie met je cv te sturen.

 

Erkend leerbedrijf: werken en leren in onze productiehal
Thinking Steel staat voor vakmanschap. We investeren in mensen en innovatie en zijn een erkend leerbedrijf. Wil je werken met je handen en een diploma halen? En het staalvakmanschap naar een hoger level tillen? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben een werk- en leerplek voor je in onze mooie productiehal als constructiebankwerker en lasser.

Bekijk ons certificaat hier

 

Learning on the job in de montage
Wil je als monteur het staalambacht in de praktijk leren? Loop dan mee met onze ervaren monteurs in de buitendienst. Ze leren je graag alle kneepjes van het vak.

 

Stage op kantoor
Ben je bezig met een vmbo-, hbo of wo-opleiding en zoek je een stageplek (afstudeerstage, snuffelstage, meelopen, etc.) Ook op de verschillende afdelingen van ons kantoor (tekenkamer, communicatie/social media, etc.) staan we altijd open voor een frisse blik en vernieuwing. We bieden regelmatig stageplaatsen aan. Spreekt Thinking Steel je aan, neem dan contact met ons op!

 

 

 

Openstaande vacatures

Open sollicitaties

Learning on the job in de montage

Wil je als monteur het staalambacht in de praktijk leren? Loop dan mee met onze ervaren monteurs in de buitendienst. Ze leren je graag alle kneepjes van het vak.

Stages op kantoor

Ben je bezig met een vmbo-, hbo- of wo-opleiding en zoek je een stageplek (afstudeerstage, snuffelstage, meelopen, etc.) Ook op de verschillende afdelingen van ons kantoor (tekenkamer, communicatie/social media, etc.) staan we altijd open voor een frisse blik en vernieuwing. We bieden regelmatig stageplaatsen aan. Spreekt Thinking Steel je aan, neem dan contact met ons op!

[email protected]

Loopbrug Van der Valk Gilze-Tilburg

Uitbreiding bestaand magazijn Audax (Media Logistics)

Decoratieve sierpoort en siertrap voor privé woning