compass

Werken bij

Thinking Steel

Staal zit in ons DNA. Wij denken in staal en halen alles uit dit mooie materiaal. Dat doen we al sinds 1978.

Onze mensen zijn de kracht van het bedrijf

De Thinking Steel Group is een familiebedrijf met 35 medewerkers en wordt door de volgende generatie opgevolgd. Als toekomstgerichte onderneming denken wij mee met onze medewerkers. Samen staan we voor een gezonde balans van modern werkgeverschap in een traditioneel maakbedrijf. Vakmanschap plus een informele en collegiale cultuur typeren ons. Bij ons vind je de ultieme werkomgeving om kennis te delen, te leren en te excelleren.

Zit staal ook in jouw DNA? Haal jij graag het maximale uit dit veelzijdige materiaal? En vind je het een uitdaging om mee te denken over nieuwe creatieve en innovatieve staalconstructies? Bekijk dan onze openstaande vactures!

Erkend leerbedrijf: werken en leren in onze productiehal
Thinking Steel staat voor vakmanschap. We investeren in mensen en innovatie en zijn een erkend leerbedrijf. Wil je werken met je handen en een diploma halen? En het staalvakmanschap naar een hoger level tillen? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben een werk- en leerplek voor je in onze mooie productiehal als constructiebankwerker en lasser.

Openstaande vacatures

Solliciteren

Wanneer je enthousiast bent over deze vacatures, laat het ons weten en kom langs voor een kop koffie of loop een dag mee.

Wil je meer weten over één van de functies; bel ons op 0161 – 45 2471 en vraag naar Kim van Dongen–Willemse.

Wil je solliciteren stuur dan je motivatie (en CV) naar Jolanda Janssen-Spin op [email protected] of via WhatsApp op 06 48 592 854.

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met staal DNA, ook als we geen openstaande vacatures hebben. Ben je enthousiast over staal? Zie je nieuwe mogelijkheden? En zie je jezelf al werken bij Thinking Steel? Dan nodigen we je van harte uit om ons een open sollicitatie met je cv te sturen.

Stages op kantoor

Ben je bezig met een vmbo-, hbo- of wo-opleiding en zoek je een stageplek (afstudeerstage, snuffelstage, meelopen, etc.) Ook op de verschillende afdelingen van ons kantoor (tekenkamer, communicatie/social media, etc.) staan we altijd open voor een frisse blik en vernieuwing. Spreekt Thinking Steel je aan, neem dan contact met ons op!

 

 

E-dek: parkeerdek met dubbelfunctie

Multifunctionele bedrijfshal voor verhuur

Speciaal hekwerk Orco Bank