compass

Thinking Steel International

Thinking Steel International biedt wereldwijd totaaloplossingen voor bouwprojecten.

In de jaren ’90 is door pionieren een solide verbinding gemaakt met onder andere Latijns- en Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. Door ons in te leven in de wensen van de klant, groot mee te denken, weten we wat de klant wil. In nauw overleg ontstaan de meest geavanceerde staaloplossingen.

Door deze synergie en onze maatwerkbenadering heeft Thinking Steel zichzelf en Gilze wereldwijd op de kaart gezet. We zijn een betrouwbare partner voor vele relaties wereldwijd; er zijn geen grenzen.

 

Ons staal DNA: turnkey bouwprojecten internationaal
Om wat voor soort bouwproject het ook gaat, Thinking Steel International neemt het complete project uit handen. Vanaf ontwerp, engineering, selectie van meest geschikte materialen, productie, verscheping, montage van staalconstructie en dak- en geveltechniek tot en met de oplevering. Vanzelfsprekend met inachtneming van de lokale wet- en regelgeving. Tijdens het bouwtraject heeft u één vast aanspreekpunt: persoonlijk contact, korte lijnen, snelheid en efficiency. Daarnaast kunt u rekenen op topkwaliteit en een snelle doorlooptijd.

 

Top kwaliteit, respect en afspraken nakomen
Klanten komen niet zomaar naar je toe, zeker niet in het buitenland. Alleen topkwaliteit leveren is niet voldoende. Als we ergens voet aan wal willen krijgen, dan gaan we er naartoe. We verdiepen ons in de taal en hebben respect voor de cultuur. En we bieden kwalitatief maatwerk, precies volgens afspraak, en uitstekende service. Dat geeft vertrouwen.

 

Internationale totaalbouwoplossingen Thinking Steel International is uw internationale aannemer
Vanaf het allereerste moment zitten we bij u aan tafel. We produceren en monteren onder andere geprefabriceerde systemen voor utiliteitsgebouwen tot een sleutelklare (“turnkey”) oplevering.  Deze utiliteitsgebouwen zijn met name bedoeld voor op- en overslag, maar ook voor koel- en vrieshuizen over de gehele wereld. Afstand, transport en montage op locatie zijn voor ons geen barrières.

 

Productie in Gilze in Nederland
Alle constructies worden in onze fabriek in Gilze ontworpen en gemaakt. Ze worden duurzaam behandeld tegen corrosie, gereed gemaakt voor transport en daarna op locatie gemonteerd. Ook het verschepen in zeecontainers regelen we zelf. Onze inhouse productie en logistieke expertise garanderen een succesvolle en soepele export en aflevering op de bouwplaats. Montage on site gebeurt door onze eigen engineers, ondersteund door lokale vakmensen.

We werken in principe met onze eigen gereedschappen en hoogwerkers. Deze verschepen we in eigen zeecontainers naar de projectlocatie. Hierdoor beschikken we op de bouw over een goed geoutilleerde workshop. Deze manier van werken en begeleiding van a tot z garanderen u een duurzaam en hoogwaardig eindproduct.

 

Uw bouwproject is onze uitdaging!
Elk bouwproject is voor Thinking Steel International maatwerk en een uitdaging, ongedacht grootte of complexiteit. Onze kracht en toegevoegde waarde liggen in het meedenken en aandragen van oplossingen voor ingewikkelde bouwvraagstukken. We halen het ‘onmogelijke’ uit staal. En creëren gebouwen die voldoen aan uw specifieke technische en logistieke wensen.

Nieuwbouw hal voor moderne wasserij

Vluchttrap Banco di Caribe